Font Size

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel
23
Siječanj

Nakon nastupa na Australian Openu, prvom Grand Slam turniru sezone, Ana se vratila u Hrvatsku te trenira u Zagrebu. Prvo je očekuje početkom veljače nastup za FED Cup reprezentaciju Hrvatske, a potom nastupi na WTA turnirima u Dubaiju i Dohi. U ožujku u planu ima nastup u SAD-u (Indian Wells i Miami).. 

U FED Cupu, koji se igra od 4. do 7. veljače u Budimpešti, Hrvatska je na turniru Prve euro-afričke skupine u skupini 'D' s Belgijom, Izraelom i Latvijom. Za plasman u kvalifikacije za Svjetsku skupinu II., koje su na rasporedu u travnju, Hrvatska prvo mora biti najbolja u skupini, a potom i u polufinalu biti bolja od pobjednika 'A' skupine u kojoj su Srbija, Mađarska i Austrija. U 'B' skupini su Velika Britanija, Ukrajina, Turska i Lihtenštajn, a u skupini 'C' Bjelorusija, Portugal, Bugarska i Gruzija.

Osim Ane izbornica Iva Majoli je za nastup u Budimpešti prijavila još Mirjanu Lučić-Baroni, Donnu Vekić i Dariju Jurak. Za Belgiju su najavljene Yanina Wickmayer, An-Sophie Mestach, Alison van Uytvanck i Ysaline Bonaventure, za Izrael Shahar Peer, Julia Glushko, Keren Shlomo i Alona Pushkareva, a za Latviju Diana Marcinkeviča, Jelena Ostapenko i Darta-Elizabete Emulina.

T.V.

Comments: