Font Size

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel
28
Svibanj

Ana igrajući s Darijom Jurak nije uspjela izboriti osminu finala Roland Garrosa u ženskim parovima. Hrvatski par je poražen nakon dva i pol sata igre sa 7:6 (6), 5:7 i 6:4 od Ruskinja, Margarite Gasparyan i Svetlane Kuznetsove. Bio je to super zanimljiv meč, s velikim brojem odličnih poena. 

U svakom setu naše tenisačice su imale break, bile u prednosti. U sva tri seta im je jedan lopta trebala za pobjeći Ruskinjama, steći osjetnu prednost. U prvom setu su imale set loptu. Nisu uspjele. U tie breaku prvog seta umjesto vodstva s 5:2, vrlo brzo je bilo 4:5. U drugom setu drugu prednost nisu ispustile te se igrao treći set u kojem im je jedna lopta trebala za vodstvo 3:0 u gemovima.

Sve, baš sve je bilo više nego dobro do same završnice trećeg seta, točnije, u zadnja tri gema. Gasparyan i Kuznetsova su od 3:4 stigle do 6:4 i pobjede te skakale od sreće. Ana i Darija mogu žaliti za propuštenim prilikama. Kao i u Wimbledonu prošle godine, tako i sad na Roland Garrosu, zaustavljene su u šesnaestini finala, a ovaj put su bile tako blizu trećem kolu.

Ana napušta Pariz i ide na Bol. Idući nastup će imati na jedinom hrvatskom WTA turniru, koji se igra idući tjedan.

Comments: