Font Size

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel
15
Listopad

Ana je na startu kvalifikacija WTA turnira u Moskvi sa 6:1 i 6:4 bila je bolja nakon 63 minute igre od tri godine starije Ruskinje, Elonore Alexandrove te se plasirala u 2. kolo.
Povela je s 5:0 u prvom setu. Super zanimljivo je bilo u drugom gemu prvog seta u kojem je odigrano čak 20 poena. Ana je od 0:30 došla do prve break lopte. Potom je Ruskinja imala prednost nakon čega je spasila nove tri break lopte, a zatim je imala nove dvije lopte za izjednačiti rezultat na 1:1. Međutim, Ana je na kraju s tri poena u nizu povela s 2:0.
Ruskinja je u prvom setu osvojila samo četiri poena na servis Ane. Nije imala niti jednu priliku za break. U drugom setu Ana je napravila break u prvom gemu. To isto ponovila u petom gemu. Vodila je s 5:1. Alexandrova, 137. tenisačica svijeta, uspjela je u osmom gemu drugog seta izboriti prvu break loptu te oduzeti servis Ani. U desetom gemu domaća tenisačica je imala priliku izjednačiti na 5:5. Vodila je s 30:0 i 40:30, ali je Ana prvo spasila break loptu te potom s nova dva poena zaključila meč.
Anu sad čeka uspješnija 22-godišnja Čehinja Tereza Martincova, 166. na WTA rang listi, koja je na startu kvalifikacija bila bolja od Ruskinje Anastasie Pivovarove (6:3, 6:2).

Comments: